ریحان تازه یا خشک سرشار از خواص آنتی اکسیدانی بالا بوده و طعم ویژه ای دارد که ناشی از وجود همین آنتی اکسیدان ها است. ریحان حاوی فلاوونوئید و ترپنیک است. نتایج بررسی ها نشان می دهند که این ترکیبات در کاهش میزان کلسترول بد خون و همچنین جلوگیری از رشد تومورها تأثیر دارند.
سبزیجات معطر فواید زیادی دارند. این سبزیجات علاوه بر خوش عطر و طعم کردن غذاها درمانگر نیز هستند. بنابراین توصیه می شود این سبزیجات را به برنامه غذایی تان افزوده و از خواص بی نظیر آن ها بهره ببرید.
محمدغفوررئیسیان
سبزیجات ,خواص ,ها ,آنتی ,دارند ,طعم ,از خواص ,این سبزیجات ,سبزیجات معطر ,و طعم ,کردن غذاهامنبع
با کیفیت و بی کیفیت ترین خودروهای ایرانی بشناشید
اس ام اس جدید شب قدر
طرز تهیه ژله فالوده ای خوشمزه
کاشیکاری در فتوشاپ
چگونگی حذف فایلهای در هنگام Try Again در ویندوز
نقاشی لاکی ؛ هنری چندصد ساله ایرانیان
بهترین دعا قبل از افطار ماه رمضان با ترجمه